Frureinhold

yr och illamående?

Idag har verkligen inte varit en bra Mamma dag. Jag har varit så sjukt yr och mått rätt illa. Jag vet inte om jag har en förkylning som är pågång eller om jag bara sovit för lite. Sjukt jobbigt är det allafall och jag hoppas verkligen att det släpper tills imorgon för såhär kan jag inte må i för många dagar. Imorgon är det också hockeypremiär och då kan jag ju inte känna mig hängig. Pappa har ju köpt biljetter och allt 😀 Säger som sandholt på mix megapol, det är imon som livet får en mening igen. Nä men skämt och sido, jag tycker verkligen om hockey och jag hoppas på riktigt bra matcher och gärna att frölunda ligger långt fram.

Hailey har allafall somnat gott nu och jag tror att hon haft en riktigt bra dag. Hon fick en sådan himla fin sminkdocka av sin dagmamma. Hon hade med sig glassar också och bjöd på vilket var succe. Det tycker jag är en fördel med dagmamma, de får fortfarande ha med sig glass på sin födelsedag och sen väldigt gulligt att dagmamman köper presenter till barnen när de fyller år <3 Jag hämtade Hailey tidigare och åkte ihop med alicia och madde till lekstaden. Lyx att vara nästan helt själva där, barnen kan springa runt som de vill och vi föräldrar kan sitta och mumsa i oss ngt gott 🙂

Hailey fick även hem sina fina kläder från PompDelux idag som var toppen. Fleecetröjan är oslagbart skön och de andra kläderna är så otroligt fina. Jag skall försöka att visa allt imorgon eller i helgen 🙂 Jag har själv kikat på lite höstinspo och jag vill också handla lite nytt. Nu får de vänta, men jag hade gärna gått och köpt en ny garderob med allt nytt.

Hösten är så otroligt vacker, med alla fina färger !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.