Frureinhold

en sån där dag

Ni vet när man bara känner, snälla bli kväll så jag kan få sova och vakna upp pigg och glad. Jag vaknade verkligen med en känsla idag att taggarna var utåt diiiirekt. Jag hade absolut ingen anledning till det, men känslan vara bra PMS delux. Hatar det då jag egentligen är en superpositiv människa, men just idag, njea inte min dag. Allt har flytit på, men kände även på träningen att jag inte riktigt hade rätt fokus. Charisma är en dröm som alltid, det känns ändå bra inför helgens tävling, men jag måste bara skärpa mig och lägga fokus på rätt saker.

Jag skall nog snart hoppa i säng, känner att jag behöver sova, även om jag redan slumrat i soffan en gång så behöver jag nog sova lite mer. Skall dricka min kopp kaffe nu och sen drar jag med mig min bättre hälft och gosar ner mig i sängen. Tänk att man fått en sån fin prick att leva med. Att han står ut med mig och mina utbrott haha nä utbrott är väl fel. Men jag är nog rätt krävande stundtals att leva med. så mycket tankar och funderingar att jag knappt själv vet ibland vad jag gör eller vad jag grejar med. Jag är nog rätt egoistisk även om jag värnar mycket om min omgivning.

Jag försöker allafall att alltid vara alla till lags och främst min familj, de är prio ett. Jag tror det är viktigt att försöka leva i nuet och alltid försöka att göra varje dag till en speciell dag, även om det bara är en regnig torsdag med 0 kul på agendan. Gör det bästa av den dagen, för man vet aldrig vad nästa dag har att komma med <3

Med dom orden säger jag godnatt !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.