Frureinhold

solig morgon

Det är verkligen jättefint i trollhättan idag, när jag lämnade kungälv var det duggregn och inte alls kul. jag hade lagt fram en långklänning tills idag, men den blev det inte att använda. det fick bli jeans och linne istället. Jag har precis lämnat in min sista hemtenta för denna kursen och 2 av 3 har jag klarat galant, hoppas att den sista blir lika bra. Nu är det bara C-uppsatsen kvar och jag kommer känna mig så stolt när den är godkänd och klar. jag kan nästan inte fatta att jag då kommer ha fixat en 3 årig högskoleutbildning och även ha en kandiatexamen 😀 Det är lite osvenskt att klappa sig själv på axeln, men jag tänker göra det ändå, för jag är väldigt stolt över mig själv.

Vi har som jag skrev förut sista grupphandledningen idag, jag vet inte om vi har något direkt att fråga. Men vi får sitta av de två timmarna och sen åker jag hem 🙂 Hailey har sagt att hon vill lämna sina nappar till påskharen, vi får ser hur det blir med den saken. Hon skall i allafall få en present om hon lämnar napparna och hon var väldigt motiverad imorse :p Vill inte att det skall bli någon dramatisk upplevelse för henne, så vi får ta en sak i taget.

Jag får sluta med att lägga upp denna bilden, nu längtar jag verklgien efter sommaren, mina fötter ser kritvita ut och även om de är ljusare än kroppen så är de inte såååå vita haha hände något med ljuset 🙂

20140414-093028.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.