Frureinhold

Smarta deals

Om det är något jag tycker om så är det smarta deals. Jag brukar ofta sitta och kolla på både lets deal och groupon, bra sidor som ofta har bra deals. Dock skall man såklart vara uppmärksam, vi köpte en deal i vintras eller om det var förra vintern hos en bilfirma som skulle kolla vår AC. De var ett bluffbolag som vi som tur var fick anmält och fick våra pengar tillbaka, dock har jag hört många andra skräckexempel på resor som inte blivit av osv. Så ibland skall man inte ta det första bästa dealen, utan verkligen se igenom så att det verkar seriöst. Produkter kan också vara sisådär i vissa fall, men jag har än sålänge blivit nöjd med de saker jag köpt.

Vi skall nu fixa iordning Haileys rum, och vi kommer ha kvar den fondväggen som vi har, sen måla de övriga väggarna ljus ljus rosa så därför tror jag att dessa fjärilar kan bli hur fina som helst 🙂 Jag valde vita/rosa fjärilar, men det finns svarta/rosa och svart/vita 🙂 Ni hittar denna deal HÄR !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Åå vilka söta fjärilar 🙂

    Jag prenumererar också på Groupons erbjudanden, så det blir en hel del erbjudanden att gå igenom. Nu var det väl lite över ett halvår sedan jag köpte något senast, men annars har det mest blivit restaurangbesök jag köpt 🙂 Det brukar ju vara väldigt bra priserbjudanden och jag har varit väldigt nöjd med maten alla gånger utom en. Då var det en pizzeria som man verkligen märkte att de behövde Grouponkunder för att det skulle komma folk dit..