Frureinhold

Kavat yxhult

Nu har jag beställt ett par vinterskor till Hailey och hela hennes garderob är komplett 🙂 Nu skall vi bara hoppas att overallen passar denna säsongen också, annars får vi köpa en ny. Det var lite komiskt för jag och min vän camilla hade fastnat för Kavats vintersko yxhult med zebra mönster. Så otroligt läckra och det var väldigt nära att jag beställde ett par sådana till Hailey. Dock blev det de rosa i slutändan ändå, men sjukt läcker design och eftersom jag var lite missnöjd med vincentskorna förra året tänkte jag testa kavat iår. Någon som har bra erfarenheter av Kavat?? Jag älskar deras läragå skor, så jag tror nog allt att jag blir nöjd med dessa med.

Tycker det är hopplöst allt detta med skor, stövlar, kläder etc. Även om hon nu är 3 år så tycker jag fortfarande att det är rörigt. Jag fick hem ett par uggs och ett par vinterfodrade finkängor till henne idag som jag tror blir toppen nu till vintern 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Vi har haft kavats vinterskor till Ellie varje år! Suuuupernöjda! Förra året körde vi dock på dem med lite högre skaft. Hon har aldrig varit blöt eller kall om fötterna efter utelek.