Frureinhold

En giftminimerad vardag

Jag fick ett mail igår om en blogg som heter Kemikaliepappan. Ni får en närmare presentation nedan. Jag känner att verkligen vill lyfta denna sortens bloggar här i min blogg. Jag tror att många glömmer eller inte är medvetna om alla miljögifter som florerar runt omkring oss och våra barn. Det är verkligen helt sjukt. Jag är ingen extremist, men jag försöker ändå att välja natur och svanenmärkta produkter till vårt hem. Jag hoppas att ni kan bli sugna på att gå på denna föreläsning och tveka inte att ställa frågor på hans blogg, han är kunnig och framförallt intresserad 🙂

Jag heter Magnus Kähler och är pappa till Alicia, snart 2 år. I samband med att min dotter föddes, upptäckte jag att vi lever i ett samhälle som inte förmår skydda våra barns hälsa så väl som jag tidigare hade trott. 

 Därför startade jag bloggen Kemikaliepappan

Jag ger handfasta tips och råd om hur man kan minska framförallt barns och gravidas exponering för giftiga kemikalier. 

Min förhoppning är att hjälpa fler föräldrar till att bli mer medvetna och kunna verka för en giftminimerad vardag. Det är både viktigt och inspirerade att välja kemikaliesmarta, hälsosamma och ekologiska produkter som är bra för såväl människa som miljö. 

För att sprida kunskap om detta bortom bloggen, så ska jag bege mig ut på en föreläsningsturné under oktober månad. Road tripen innebär att jag ska prata om ’Vägen till en giftminimerad vardag’ i 15 olika städer. 

För mer information och anmälan, gå till: http://kemikaliepappan.com/turne

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.