Frureinhold

Influeras av varandra

Det är alltid svårt att veta vem som läser eller följer ens blogg. Det står liksom inte mer ön om ngn kommenterar och det vet nog alla hur lite kommentarer som man får just nu. Inte ens stora bloggar får många kommentarer. Lite tråkigt, men också helt förståligt. Anyway det är ofta just den senaste tiden som jag märkt, det kan vara en slump men att andra bloggar och instagrammers använder näst intill identiska rubriker och samma val av ord när de skall beskriva en bild. Som sagt det kan också vara rena tillfälligheter, men det är ändå att jag reagerat på det :p

Strunt sak samma, nu sitter allafall jag i soffan med min lilla tjej som mumsar äpple medan vi kollar på ryttar vm, just nu är det finaler i reining. Sverige hade inte mkt att komma med, de låg bland de allra sista :/ riktigt tråkigt. Jag längtar tills hoppningen skall avgöras 😀 tror starkt på Sveriges lag och det kommer bli såå spännande.

IMG_2063.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Birgit

    Det är ju alltid kul att få kommentarer, även om jag inte får så många, så om jag inte fick nån, vet jag inte om jag skulle fortsätta.
    Men ibland är det lite svårt att skriva kommentarer, tycker att ibland blir det lite väl ytligt/fånigt, som att kommentera bara för att. Men jag försöker skriva nåt vettigt för det mesta 🙂
    Jag tror att det är lätt att influeras av andra och sen har det kanske också med trender att göra, vad som folk är intresserade av just nu, vad som man vill läsa om /se mer av.
    Härligt bild, förresten!