När jag för första gången fick min diagnos att jag var glutenintolerant föll delar av mig isär. Det kändes som jag aldrig mer skulle få uppleva god mat och utbudet i mataffärerna då vag katastrof.
Nu 8 år senare har min bild på glutenintolerans förändrats enormt. Utbudet är mycket större och det finns så himla mycket god mat som inte innehåller mjöl.
I förra veckan fick jag hem en loppi blogbag med finax glutenfria sortiment. Det var allt ifrån flingor till baksataer för bröd. Jag är helt förälskad i boveteflingorna och jag skall testa brödet i veckan.
Ni kan läsa mer om finax glutenfria HÄR
Müsli äpple, päron och ingefära – har ett högt fiberinnehåll och innehåller även 25% pumpa- och solroskärnor.
Granola jordgubbar och fläder – Den innehåller så mycket som 17% fibrer och ger en riklig och balanserad sötma av jordgubbar och fläder.
Granola naturell – Finax bakar deras granola helt själv, för hand i deras bageri på Öland. Den innehåller hela 18% fibrer.
Lantbrödmix – Nu kan man enkelt baka sitt egna lantbröd hemma. Alla torra ingredienser finns redan i förpackningen så allt man behöver göra är att tillsätta vatten. Super enkelt och även väldigt gott 🙂