Frureinhold

Hemma igen

Nu är vi hemma, allt har gått bra, men herregud vilken dag det varit. Som jag skrev imorse blev vi inringda för operation. Vi var på plats runt 11.00 och blev transporterade upp till avd 330 som är en slags återhämtnings avdelning från lättare operationer. Vi fick lite info om vad som skulle hända och hailey fick en säng som skulle vara hennes under dagen. Det togs fram kläder som Hailey tyckte var så fula och hon förbereddes för operation. Hailey hade också fått leverans på morgonen hem med en underbar filt från Laura’s circus, den åkte såklart med och fick agera täcke i sängen.

När det var dags att rulla upp till operation kändes det som golvet försvann under mina fötter. Jag försökte verkligen hålla mig stark för Hailey och småpratade lite om vad hon tänkte på osv. När det var dags för narkosen försökte de först sticka henne, detta utan resultat så det fick bli narkos genom mask. Detta var INTE populärt och hon tyckte den var så ful och ville inte andas och blåsa i den, så det fick bli den tråkiga vägen med en ledsen tjej som skrek innan hon somnade in 🙁 Efter det bröt jag ihop TOTALT, mamma väntade på mig nere och hon fick vara min mamma just då. Vi bestämde allafall att gå ner och äta medan lilltjejen opererades och efter ca 1 h var allt klart och vi fick åka upp till uppvaket. Det var en sockersöt tjej som låg och sov så gott, hon vaknade ganska snabbt och frågade direkt efter glass. Underbara tjej, det går nog inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar denna tjej.

Eftermiddagen har vi spenderat på sjukhuset och allt har gått bra. Vi skall tillbaka om 1 vecka för ny röntgen och förhoppningsvis ser allt bra ut då. Lucia tåget kom och sjöng inne på rummet med vilket var så fint <3 Tack återigen för alla samtal och kommentarer !

innan operation

innan operation

efter operation, våran hjälte

vackra luciatåg

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.