Frureinhold

Tack alla !

Jag vill bara tacka alla som hörde av sig igår, jag kan inte med ord beskriva smärtan som jag upplevde igår och oron över både kropp och bebis. Allt började under revbenen och strålade upp i bröstkorgen samt ner på sidorna. Jag fick står rätt upp minsta rörelse var som tusen nålar. De misstänkte gallblåsan, njurarna alt levern. Jag fick en säng på sjukhuset och det togs alla möjliga prover, smärtan började lätta efter ca 2 h i sängen, jag berättade även detta för sköterskorna. Men de ville ha kvar mig så att läkaren kunde göra en ordentlig undersökning. precis efter att jag pratat klart med min syster fick jag som ett knivhugg i vänstersida av kroppen precis vid njuren som strålade med en brännhet känsla ner i sidan av magen och bebismagen knöt sig ordentligt. Jag fick larma akut och kände hur kroppen mer och mer blev helt lealös och allt svartnade för ögonen. Man grips av både panik och sjuk smärta på samma gång, samtidigt som man blir livrädd för hur bebisen mår.

Läkaren kom direkt och jag blev skickad till ett nytt rum där de gjorde en snabb undersökning, satte dropp och skickade mig på UL. De kollade som sagt njurar, lever, gallblåsa etc. Inget av det såg dåligt ut, vilket var jättebra i mina ögon. Jag kom tillbaka till rummet och fick morfin av sköterskorna och jag dubbelkollade flera gånger så att jag fick få morfin eftersom jag är gravid. Men läkaren hade dubbelkollat med både östra och sahlgrenska för att vara på den säkra sidan. Men allt var lugnt och jag tycker verkligen om morfin. Läkaren kom in efter en stund efter att ha pratat igen med östra och sahlgrenska, de uteslöt de allra värsta men kunde ändå inte säga vad det var som gjort att jag fått så ont. Men de skickade alla journaler till östra och skulle anfallen komma tillbaka skall jag åka dit. Jag måste ge en stor eloge till kungälvs sjukhus som tog otroligt väl hand om mig igår och alla var så otroligt hjälpsamma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda/frugan.se

    Åh, så skönt att höra att du mår bättre! Hoppas att du klarar dig från smärtan nu och att läkarna kommer på vad det berodde på!
    Jag hade något liknande för ett tag sedan, inte alls på samma smärtgrad, men jag lider med dig!
    Ta hand om dig nu, vännen!
    Kramar <3