Frureinhold

Hyllar min man

Jag och min man har nu varit tillsammans i snart 6 år, vi har varit gifta i 3 år och har en dotter på 3 år. Vi bor tillsammans i vårt radhus i Kungälv som vi köpte tillsammans 2012. Något som jag märkt genom åren är att hur mycket livet slår bakut så står vi fasta tillsammans och är otroligt starka som team. Ekonomin har gått upp och ner, jobben har funnits och försvunnit, precis så som livet är.

Jag tror att ett vinnande koncept i ett fungerande och hållbart förhållande är att hitta en balans mellan tillit, kärlek, kommunikation, ömsesidig respekt gentemot varandras intressen och ett gemensamt ansvar för både hem och som i vårt fall hailey. Tålamod är också en viktig ingrediens, robin har tålamod av stål, jag har jordens sämsta tålamod, det är nästan pinsamt, men jag är så ivrig att jag ibland behöver hejdas. Det är robin otroligt bra på att göra, på ett bra sett. Inget förhållande ät helt fläckfritt, vi har absolut inget fläckfritt förhållande, men det som jag tror håller oss så tajta är att vi, så gott det går håller en bra kommunikation och arbetar för varandra. Alltså att ge och ta. Jag tror att våra olikheter gör att det funkar så bra. Robin är mycket mer myspysig, medan jag nöjer mig med att sitta i samma soffa :p

Men till saken som jag ville komma till är att idag fick jag ett sånt fint mms av robin. Jag tror att det är viktigt att ibland sätta lite extra på vardagen. Det behöver inte vara dyra smycken eller blommor varje fredag. Det kan räcka med ett mms eller ett sött sms. Det kan göra hela dagen 🙂 så ta hand om varandra, ge lika mycket som du får och acceptera inte att få skit, livet är för kort för att leva olyckligt <3

IMG_0061.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Birgit

    Det är bara att säga grattis till 6 år tillsammans! Vi gifte oss efter 6 år och är inne på vårt 19:onde år tillsammans. (jag fattar inte var tiden tog vägen!!)
    Men du har helt rätt, man ska vara ett team och vårda sin kärlek! Det är inte alltid guld och gröna skogar, men så länge man älskar varandra kan man fixa det mesta. Prata om allt, ge varandra utrymme när det behövs, ha något gemensamt, skratta mycket och så får man inte låta vardagsslentrianen vinna. Det behövs inte så mycket för att ge det lilla extra.
    Ha det gott!