Frureinhold

Snabb update

Jag kom nyss hem och skall snart iväg igen. Idag är det casting som gäller för Hailey bus, vi gör detta som en rolig grej, antingen så älskar hon det, eller så avskyr hon det. Både hon och jag var riktigt sega i morse, så vi får se hur pigga vi är kl 13.00 🙂 Vi åker nog allafall vägen om hööks på vägen hem och kikar om vi hittar något fint 🙂 Det är verkligen så himla fint väder här hemma just nu, solen har lyst i flera dagar och jag är inte den som klagar. Mer sol skadar ingen alls 🙂 Vi kommer att få nog av regn ändå. Jag måste också få dela med mig av något som jag åt igår. Jag har alltid haft svårt att förstå detta med soya. Jag har ganska kräsen och jag och liksom fått för mig att soya är inte gott. Nu pratar jag om typ soyamjölk etc. Robin kom hem igår med soygurt med jordgybbsmak, Alltså my god vad gott det var 😀 Soya skall också vara väldigt nyttigt, så numera kommer vi köra på mer soya i detta hemmet 🙂 Jag skall också försöka ordna så att vi kör på matkasse nu tre dagar i veckan så att vi slipper detta eviga tjat om vad vi skall äta. Vilken skall vi välja?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna - Rosa Bubbla

    Vi får hem påsen från Middagsfrid idag för första gången. Ska testa denna veckan och se hur de är… De kommer ikväll och lämnar, så då kommer det upp bilder som du kan gå in och kika på. =P

    Bjurfors hade erbjudande här att man får Linas matkasse en vecka om man får huset värderat. Så det gjorde vi förra veckan och ska prova deras matkasse med.

    Kram Johanna
    http://www.rosabubbla.se