Frureinhold

New bag MK

Jag har gått och blivit ett MK freak. Jag kände precis när det började att bli stort med MK att jag inte ville ha hans design för att just var och varannan man stötte på ute på stan hade just MK design. Men jag får ta tillbaka allt jag tänkt för jag kan inte låta bli att kära ner mig, både i hans klockor, Smycken och såklart väskor och plånböcker.

När ci var på kräftskiva förra året firade vi även Johannas 25 års dag. Där hon bland annat fick ett rosearmband och en roseklocka från Michael kors. Galet snyggt och otroligt stilrent. Jag funderar på att önska mig en nu klocka i julklapp och då även en väska och en plånbok. Jag såg i somras inne på NK att de hade Michael kors i cerisrosa ?! Vill ha.. Men jag tror dock att jag satsar på den i mer sandfärgad. Den håller året om och är väldigt tidlös. Sen om jag nu skall ja en väska får jag ju matcha den med en snygg plånbok i samma färg.

Har ni några MK favoriter? Rose är ju verkligen it och kommer nog vara ett tag, men sen tycker jag även att vitt guld håller i längden 🙂 ni kan hitta några härliga Michael kors väskor och andra artiklar hos Johnells eller om ni jag vägarna förbi NK i Göteborg 🙂

IMG_3090.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.