Frureinhold

Hemstäd delux

Asså WOW ! idag har vi gjort något tokigt här hemma, vi har nämligen haft en städerska här och städat vårt hus. För er som aldrig testat det, gör det NU ! Att komma hem innanför dörrarna och mötas av en frisk doft, ett skinande hem och allt gjort av ngn annan än mig själv. Tack alliansen för införandet av RUT som både gett fler arbetsmöjligheter samt fler rena hem. Skämt och sido, det är ett känsligt ämne att dra upp politik nu, men jag vill ändå säga att det ändå blivit något bra av detta.

Jag blev kontaktad av Helping.se som undrade om jag var sugen på att testa en städning hemma hos oss. Det var både att testa deras tjänst med bokning på nätet samt att såklart se resultatet. Det fungerar så att man går in på deras hemsida, skriver in sitt postnummer och vips hittas närmaste städare och så bokar man vilka tider som passar, vart man vill ha städat osv. Väldigt enkelt och smidigt även för den som inte är så tekniskt 🙂

Så vill ni ha ett skinande rent hem utan att själva behöva tänka på det, testa Helping.se. Det som jag först tyckte var lite bökigt var att man själv skulle fixa med städmaterial och städmedel. men så slog det mig igår att det är ju supersmart, då kan man själv välja om man skall miljövänligt, mer doft, mindre doft etc.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.