Frureinhold

Portalbyte

Som ni kanske vet så bytte jag till vimedbarn i juni iår. Det var en ansvarig på vimedbarn som mailade mig och frågade om inte jag ville börja hos dom istället för hos bloggerfy. Jag tvekade faktiskt inte många minuter innan jag tackade ja ! Ett av de bättre besluten jag tagit och jag har bara positiv respons att lägga på denna portal. Det enda negativa är att jag inte kan styra scripten själv utan måste be om hjälp. Men det fanns rimliga förklaringar kring varför så det är bara å acceptera. Allt det andra väger liksom upp. Så tack Vimedbarn för att ni ville ha med mig som bloggare hos er 🙂

Just nu sitter jag i soffan med dunkande huvud och en hungrig mage. Dock är jag för trött för att laga mat, men jag får snart bara dra mig upp och göra det. Vissa dagar går det helt enkelt lite trögare och det hade varit så mycket lättare att åka och köpa någon god lunch på en restaurang. Men det håller tyvärr inte ekonomiskt i längden att äta ute varje dag :p Jag måste verkligen bli bättre på att hitta på lite roliga maträtter, det blir ofta samma och det gör också att man tappar suget. Vi testade matkasse vilket var kanon, vi kanske skulle ge oss på det igen. Coops eko kasse var jättebra, men tror vi kanske skulle ha en mer barnvänlig 🙂 Vilken matkasse föredrar ni?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martina

    Kan varmt rekommendera Ica matkasse. Vi har 3-dagars vilket gör att man har en dag man beslutar själv och så får man ha vilket fredags mys man vill!