friluftslivmamma

HEMMAGYM & GYMNASTIKRUM

Det gamla ordspråket ”det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder” stämmer onekligen, men nu när hösten har kommit på riktigt med ibland dåligt väder kan det ibland kännas lite motigt att att gå ut. Vill man stanna inne men ändå aktivera hela familjen så kan man skapa aktiva lekar inomhus. Det finns till exempel gymnastikmattor för barn som man kan enkelt rulla ihop om man har lite plats hemma. Det går även att spela fotboll med mjuka bollar.

Vi är i full färd med att renovera om vårt garage till ett hobbyrum, ett rum fyllt med möjligheter. Tanken är att vi ska införskaffa Airtrack en s.k. gymnastikmatta som kan vara allt från 3 meter till 20 meter långa. På dessa mattor kan man hjula, stå på händerna, helt enkelt göra olika gymnastikövningar. Finns i en mängd olika prisklasser.

Vi tänkte även ha ett hemmagym. På Husidéer.se hitta jag en guide hur man kan utforma och vad man bör tänka på när man bygger ett hemmagym. Fanns även tips om man vill ha ett lite hemmagym.

En hel del kvar innan vi kan börja inreda. Men förhoppningsvis kan jag inom kort lägga upp en ny bild på gymnastikrummet.

hemmagym i garage

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.