Frida Asp

Semester

Jag har faktiskt funderat på om det kanske är dags för att lägga ner bloggandet. Men, sen får jag ett sug av att skriva av mig och lägga ut bilder igen.

Regnet öser ner men vi försöker ändå maxa semestern. Norrköping och stockholm har vi gjort med kålmården och häng med fastrar. Det var trevligt! Sen dess har vi ätit på olika ställen, typ Holy smoke och fortsatt med renovering hemma. Walk in closet klar! Nu fortsätter badrummet.

Barnen leker/ gör grejer varje dag typ. Idag var vi ute i skogen och letade svamp, mindre lycka men barnen tyckte det var skönt i skogen- jag också!

Ja det saknas dörrfoder och lister i huset… vi kommer dit.. 🙂
Bild från systers fina hus!!! Smygfotade magen i badrummet.

Gravidstatus: vecka 30. Eller 31 imorgon.

Börjar känna en tryck nedåt som att bebis borrar sig ner. Magmåttet ligger på 27 vilket är 2 snäpp ”mindre” än standard. Vilket gör mig lugn- har varit livrädd för stor bebis. Jämförde med Todd i samma vecka- där låg magmåttet på stadiga 35 cm 😂 kanske detta blir en ”liten” bebis?

Annars mår jag ok. Trött. Hade en plan på att jobba typ en vecka innan bf men känner nu att nä jag behöver nog gå tidigare och få landa lite. Har knappt hunnit ta in att vi ska ha en till bebis. Tror det hade hjälpt mig psykiskt efter (har ju haft förlossningsdepressioner innan).

Vi hörs i veckan! På tisdag ska vi på 3D ultraljud ska bli så spännande att få se den lilla 🤍

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.