Frida Asp

Vi ska flytta!

Det har inte bara varit nytt jobb, utan vi har också sålt huset. Vi ska flytta ”hem” till min hemstad Halmstad. Det känns 100% mys och har saknat havet och närheten till min vänner, speciellt nu när så många flyttat / flyttar hem igen. Sen jag fick Eira har jag varit utan nära vänner med barn. Det är svårt att komma in i en liten stad där de flesta känner varandra sen de var små. (Har dock fått så många fina vänner här i jönköping som jag är tacksam för). ?

Familjen i jönköping kommer jag ju sakna såklart. Lyxen att Eira bara kan åka ner till farmor på 4 minuter. Men det blir ett annat sätt att umgås på. Vi kommer ju ha ett stort hus i Halmstad med massa utrymme för häng. Men, nu kom chansen och vi tog den. Väldigt spontant!

Flytten går i november. Då ska vi bo hos min familj medans jakob renoverar. Huset är ett 70 tals hus med mörkt fint tegel. Vi ska byta ut allt (hjälp) invändigt. Stora panoramafönster… trägolv.. kommer bli fint. Det bästa är närheten till både havet och stan. Cykelbanor överallt så Eira kan cykla till skolan.

Kommer bli så bra. Mycket rörigt nu, och såklart lite vemod att lämna huset och staden. Det är i jönköping jag träffade jakob, bar mina två barn. Gått alla gator med vagn. Kommer alltid ha kärlek för jönköping- och alla i den. Men. Nu var det dags. Tror jag kände extra mycket såhär när jag var isolerad med Todd under Covid.

Det här blir bra- vänner och familj vi har ett rum åt er hos oss, alltid ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Grattis till er. Jag och min familj blev helt till oss när vi fick se att ni skulle sälja erat fina hus. Vi ville verkligen köpa detta fina hus, men såg nu att det redan var sålt. Vi springer alltid förbi eran hus och letar precis efter ett hus med detta läge. Får man fråga om du vet om han som äger marken har tänkt att sälja lite mer mark runt er?