Frida Asp

Tacksam

Så… lam och ÄCKLIG överskrift? ”Tacksam”. Ja jag är faktiskt det idag. Över mina barn som är duktiga i skola och förskola. Som följer med på allt, alltid gjort. Som är så kloka (Eira Todd vet vi inte än han verkar ok).

Men en sak. Om ni börjar närma er 30 och ännu inte uppfyllt era ”krav”.. typ hus, barn.. kille? Stressa inte. Jag hade aldrig haft detta om jag inte träffat rätt. Menar bara: finns dom som gör allt detta men sen skiter det sig ändå vid 31 års ålder. Och man får börja om. Man skjuter alla raketer direkt. Stressa ej. Er tid kommer, eller för er som inte vill ha barn? Samma. Vet så många som stressar just för dom fyller 30. Att det är någon magisk gräns när man ”ska” ha det. Finns inga garantier.

Men, med det sagt. Just idag. Nu, är jag så glad.

Kan vända snabbt :)) speciellt denna tiden på månaden.

Som idag. Skolat in Todd- fixade mina fötter under tiden jag var hour 2 h. UNDERBART! Körde höstfärger (ja men deal with it det är höst!!). Sen hämtade vi hem barnen, fyllde kylen med gött till helgen. Lagade asiatiskt. Nu sover Todd i sitt rum, Eira i soffan och vi tar ett glas rött. Förlåt men??? Så glad. Imorgon ska vi aktivera oss och leta efter skogens guld.

Han somnade på mig efter föris.
Sen somnade han på mingus
Mina fixade fötter! Flott!

Det var min fredag. Hoppas er var fin med. Puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.