Frida Asp

Imorgon kör vi!

Okej börjar med att säga: triggervarning angående mat och hälsa. Vissa vill inte höra om detta så sluta läs ?

Såhär. Jag har under detta året haft så dålig hälsa, känt mig stor (ja jag har varit gravid men vill komma ner till hur jag var innan). Men det största problemet: mitt humör, trötthet och såååååå ont i magen. Går inte en dag utan att jag haft ont i magen. Uppsökt sjukvård och ska få hjälp till viss del (orkar inte gå in på detta här).

Men, imorgon börjar Eira och Todd förskola och jag har en vecka innan jag startar jobbet. Jag är en sådan person som behöver allt eller inget. Jag ska starta med fasta och utesluta gluten och socker till 90%. Kommer alltså inte förbjuda något men göra smarta hälsosamma val. Hoppas detta kan hjälpa mig må bättre. Kommer ändå fortsätta med sjukvård för det behövs så får vi se vad det visar.

Ska också tilläggas att jag läst på massor om fasta och har kört det i perioder innan. Tips om ni vill prova- läs på. ???

Hur som. Mina föräldrar och Elsa har varit här under helgen lite spontant. Vi har plockat kantareller och lagat god mat. Idag åkte vi tjejer till Asecs, gick i lite butiker.

Kolla vilka gulliga smycken Eira fick av Elsa. Elsa gör smycken med en kompis- går att beställa ??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.