Frida Asp

Semestern fortsätter

Vi är ju lediga nästan hela augusti innan skola, förskola och jobb börjar igen. Nu har vi spenderat några dagar i Halmstad. Saknar att bo här. Närheten till vänner och familj….. trodde ALDRIG jag skulle känna så. När man vuxit upp i en stad är det första jag ville att flytta ifrån det. Under många år som jag besökt staden har den aldrig känts som ”min” igen. Men nu, med barnen och mina vänner som får barn… känns mer och mer!

Vi har hunnit med: besöka Mölle. Åt en otroligt god pizza. Promenerade i hamnen. Jag har varit ute och festat med min syster. Jag och jakob har varit ute och ätit… här kommer bildbevis:

Ja men ni ser. Nu ska vi handla lite och ikväll tänkte vi laga maten. Blir ju så bortskämda här med pappas mat. Imorgon kör vi tillbaka till jönköping.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Fina Halmstad! Pluggade där i 4 år för ca 10 år sedan.
    Älskar staden ?. Har alltid känt när du skrivit om Halmstad att du trivs väldigt bra där ?

    1. fridaasp

      Halmstad är fint! Men ett tag tyckte jag Halmstad hade tappat allt lite. Butiker stängdes ner och det satsades inget. Men nu, är det som att staden blommar igen och jag känner mig lite nykär i staden igen! Många minnen här, både bra och mindre…:) så är det kanske för alla i en stad man vuxit upp i. Flyttade härifrån för…. 8 år sedan! ?