Frida Asp

Hej från Spanien

Flygresan gick otroligt bra! Trots förseningar och KAOS på Landvetter… vi gick upp 03.30 innan barnen. Packade in alla väskor och sen försökte vi lägga över barnen i bilen utan att de skulle vakna. KLARvakna och pirriga. Ialf Eira, Todd tyckte nog mest det var konstigt att bli uppdragen mitt i natta.

Väl framme på flygplatsen var det förseningar så 1 timme senare lyfte planet. Todd höll sig lugn och satt i knät och kikade. Sen somnade han och sov i typ 40 min.. men gud så tåliga barn! Detta låter som skryt JAG VET, men ett par utan barn kom fram och sa ” måste bara säga vilka väluppfostrade barn ni har, så himla snälla”… jag tänkte mest snälla jinxa inte det är fortfarande 30 min kvar…:)

Vad gör vi här då? Vi sover till 8.00 (barn sover alltid bra utomlands!) vi äter grillad fisk och paella. Dricker kallt vitt vin. Leker i havet, minidisco. Äter mangoglass och har det gött! Sen ja, det är lite svettigt ibland med en snart 1 åring i gips. Ska inte ljuga, det hade varit lättare utan. Men allt går med rätt inställning osv.

Bildbomb kommer här

Hotellet!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.