Frida Asp

Rädda håret

Hej på er! Har en pms dipp. Nu vet jag ju vad det är och har lite distans till mig själv. Ska skriva ut mina tabletter idag för orkar inte må Såhär en gång om månaden! Finns hjälp. Mår ni också dåligt innan mens- be barnmorska skriva ut tabletter. Andra saker som funkar för mig: träna, är choklad, sov. Typ!

Dessa två livar också upp!

En sak som gör att jag mår SKIT, ännu mera nu är mitt hår. Alltså kombination av: amningshår, lite sömn och EGEN BRUNN(!!) har gjort mitt hår så slitet så det gått av. Behöver alltså kapa av håret. Mitt hår är så viktigt för mig haha. Låter löjligt kanske. Har ni några tips på hur jag räddar håret? Hur gör jag med egen brunn? Har börjat att koka vattnet som jag ska tvätta håret med (gjort en gång började igår). Vi ska sätta ett filter med, hjälper det? Kostar ändå 20.000kr…….

Lite random pics från senaste dagarna.

Insåg också att Eira slutar förskolan nästa torsdag(!!) så måste tömma hennes hylla för efter sommaren börjar hon skola. Ja men då blev det gråtfest HEJHEJ VAD STABIL JAG ÄR NU. Men fattar ni? Började skriva i bloggen när hon skulle födas och nu ska hon börja i skolan. Har bloggat nästan varje dag i snart 6 års tid. Vad hände?

Värdens finaste, roligaste och SMARTA tjej.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    För oss hjälpte det super med filter! Gick från grön nyans av hår som var torrt o typ gick av o som blev tovor i håret att kamma ut till mitt vanliga hår med bra kvalitet! Var värt vartenda öre att investera i det filtret 🙂

  2. Caroline

    Hej!
    Har ett tips på ett duschmunstycke med saltsten/mineraler i som man kan fylla på.
    Och även schampo o balsam från Malibu c ”hard ester” där ingår de små påsar med ett pulver som rensat bort mineraler o liknande ur håret.
    Och försök att inte bleka håret med blekning hos frisören
    Hoppas de va några tips du kan ha nytta av ☺️