Frida Asp

Husplaner

Huset är ett ständigt projekt! Va så säker. Det är där all money goes. Men, att få bygga upp ett hem och tänka typ vad kommer VI att vilja ha? Vad kommer barnen tycka om? Typ som nu. Bara gräset. Tänk i sommar, när barnen springer barfota på gräsmattan om kvällarna. Eller när vi tar en långfrukost ute på våra nya utemöbler som är SÅ FINA. (Ligger nerpackade nu dock tills gräsmattan är redo!).

Men, vi har ett nytt projekt på G, eller två. Först ska garaget upp! Så jäkla skönt. FÖRVARING och bilarna kan stå där om vintern. Vi kommer beställa material i veckan… sen ska det bara upp :)) men att trädgården börjar ta form gör så mycket för huset!

Nästa projekt- så fort garaget är klart har vi bestämt oss för: ett växthus/orangeri. Ett lagom stort, där vi får plats med ett stort bord, en braskamin och växter. Där får även alla växter övervintra. Men fatta! Vinkvällar i ett orangeri! Kräftskivorna…… JA! Det måste bli så. Kommer passa så bra till huset.

Nu ska vi planera hur den ska se ut, även spana in olika företag där vi kan beställa ifrån. Sen kan jakob bygga egna specialgrejer osv. Den ska ialf muras upp!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.