Frida Asp

Bolognese och tända ljus

Det LUKTAR liksom vår ute nu. Speciellt när det regnar, kan känna att värmen lurar bakom.

Jag fick ett ryck och städade huset med jakob så fort han kom hem. Kan liksom inte ta helg utan att det är rent, är ni lika? Nya handdukar, sängkläder städa toaletterna, och rensa. SKÖNT! Nu kan det bli freeeedaaaag.

Mitt citronträd som jag är väldigt rädd om pga fått av min morfar. Vi har köpt gardiner som ska upp i pergolan, så fort det slutat regna så värst.

Och ikväll…. pasta med bolognese som fått stå LÄNGE. Det är ju knepet för att få till en god bolognese. Stå och koka i 3 h minst. Sen lärde jag mig av en kompis som bodde i Köpenhamn då att på toppen av sin pasta bolognese klicka på lite creme fraiche och sen pressa färsk vitlök på- så gott. FRIDA TIPSAR!!!!! Wow.

Det var allt vad denna stugan hade att bjuda på idag. Kan tillägga att Todd har varit (som oftast) oteeeeroligt mysig. Alltså sådär ÅÅÅHHH vill äta upp honom. Så taggad på en lång ledighet tillsammans med jakob- att vara två att ha barnen hela dagarna är ju SEMESTER. Mmmmm längtar. Ska lämna över projektanställningen åt honom. Sen efter sommaren är han fl på eftermiddagarna, så blir korta dagar för Todd i början. Gytt. Okej vi säger så, hej å puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.