Frida Asp

Snart vänder det

Tack för alla kommentarer kring mens och pepp! Bäst är ni. Tror min kropp behöver att mensen kommer? för balans? Haha. Inbillar mig detta.

Fan. Sämsta mamman igår. Jo men det var jag. Inget tålamod, otrevlig. Fokuserade på helt fel saker. Jag har tänkt och laddat om ialf. Snart vänder det. Ljusare, fint väder, grill och man man umgås med folk som vanligt.

Det är otroligt hårt klimat nu kring Corona. folk kommer med pekpinnar. Jag har känt mig väldigt isolerad hemma och ensam. Jag har knappt varit i matbutik för vill intr ta med barnen. Är orolig för Corona hela tiden. Att jag då EN gång ger mig iväg för att jag ska må bra, när vi var friska (snorigt rann ja men det kan det göra på barn Todd har fått tänder med). Vi tog negativt Coronatest. Alla friska. Äsch vill inte ge mig in i en debatt eller försvara mig- men utgå från att jag försöker göra det som är rätt. Jag är inte perfekt! Men jag skulle aldrig riskera andra människors liv.

En annan sak. Är så otroligt glad och stolt för Eira. Hon är den vuxna. Hon som alltid får mig att skratta. Min dotter ??

Älskling!

Nu ska vi preppa för fredag. God mat och massa mys. det blir bra, det kommer bli bra!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Hej Frida, en kanske lite konstig fråga men jag vet att jag sett Eira i Leo baddräkten från Mini för något år sedan?! och jag skulle såååå gärna vilja köpa den till min dotter men går ju inte att få tag på längre verkar det som 🙁 så jag undrar bara du skulle inte vilja sälja er om ni nu har kvar den? Mvh desperat mamma som letar badkläder till barnen i väntan på solen!

    1. fridaasp

      Heej. Sorry för sent svar.. vet precis vilken du menar 🙂 den ligger tyvärr nerpackad i någon av alla flyttlådor.. det är kaos! Tror kanske jag vill spara den….. OM det skulle komma en till.

      Ångrar jag mig så hör jag av mig, hoppas du hittar något liknande. Kanske tradera har den modellen? Kram