Frida Asp

En fantastik lördag

Wow. Vilken lördag! Känt mig väldigt tacksam och funderat. Jag har hamnat i en otroligt dålig spiral, om det är släng förlossningsdepression, trötthet eller Corona som ställer till det? Jag vet inte! Men har inte varit mitt bästa jag. Alls. Idag kände jag för första gången på länge att livet känns bra!

Vad har vi gjort? : promenerat i solen. Ätit lunch på STUK och druckit bubbel. Köpt en ta med kaffe och gått ut på isen. Handlat lördagsgodis. Jag har fått en för tidig alla hjärtansdagspresent i form av ett träd. Nu ska vi laga baobröd och fishtaco och sen mello. Vad mer kan man önska? Kanske att Todd sliper snora. Annars inget!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Men vänta, både du och Todd var ju förkylda i fredags. Dagen därpå äter ni lunch ute och går i butiker..? Menar verkligen inte att hoppa på dig, men kan samtidigt tänka. Har vi inte kommit längre efter ett år med covid.

    1. fridaasp

      Vi har tagit test! Som var negativt. Var friska när vi var ute och åt lunch 🙂 så vi har följt alla restriktoner och pratat med sjukvården. Så innan DU hoppar på mig kan du ju kolla av? Jag skriver inte allt jag gör på bloggen. Ha en fin dag!