Frida Asp

Måndag

Hejhej! Försöker bli lite mer positiv, hamnat i en otroligt tråkig spiral som grundar sig i att jag är uttråkad, inte nöjd med mig själv. Så är det, och det är bara jag som kan ändra på situationen.

Jag måste bara finna mig i att vissa dagar är kämpiga och jag inte får något gjort. Nu är bilen sönder med så vi kommer ingenstans på några veckor….. gilla läget Osv.

Till en annan sak som man ABSOLUT snöar in sig på: rutiner :)) mmmm. Hur ser det ut för Todd nu då? Jo han är 6 månader och vi ammar betydligt mindre, han nekar bröstet ofta på dagen.

7.30 vaknar

8.00 gröt

9.00 erbjuder jag amma men det brukar han inte vilja ha. sen sover han en stund 1-2 h

11.00 mellis amning eller något litet

12.30 lunch halvburkmat som han knappt äter upp hela och sen fruktpure.

15.00 sovstund

16.00 amma

18.00 middag halv burkmat eller typ gröt

20.00 amma och sova. Sen ammar han på natten….

Hur ser det för era?

Här hoppar vi. Vet ni någon bra städfirma som erbjuder hemstädning i Jönkan? Har varit i kontakt med ett företag men det fanns bara tid ons eftermiddag. Vi vill ha på torsdagar helst 🙂 hojta om ni vet någon bra.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Vi körde med dreamclen när vi hade hemstäd, oroligt bra! Körde städarna också nu men vi sa upp blev inte riktigt nöjda! Så dreamclean får de bli när de blir dags igen! ??

    1. fridaasp

      Jaa det var faktiskt det bolaget vi hade här kändes sååå bra. Men fanns inga tider, Tis eller ons eftermiddag och det funkar inte 🙁 vi vill helst ha torsdag eller fredag förmiddag…. lyxproblem! Men kändes inte värt det då.

      1. Lina

        Nej fattar de, men dom är otroligt bra! ??tror dom börjar bli sjukt populära vi lär väl aldrig få en bra tid eller samma städare när de är dags igen. ??