Frida Asp

En ledig lille lördag

Jag misstänker att mensen är på G för Herre min skapare vilket humör jag bjuder på nu. Är så orimligt arg? Alltså så irri. Otrevlig. Usch. Tänker att PMSen kommer först sen mensen? Sista fick jag tillbaka den vid 6 månader men då hade jag nog trappat ner på amningen lite. Nu kör vi all in på amning förutom lite smak här å där.

Hur som. Efter att jag hade ryckt upp mig åkte vi iväg för lite ärenden. Sen kom Love, Jakobs syster hit och sedan hans bröder. Det bästa med huset är ju att kunna ha massa gött häng här och då laga god mat. Pga ni vet vad har det tyvärr inte blivit så mycket av det- förutom med närmsta familjen. Love är här och myser tills imorgon!

Bildbomb coming up

Vi gjorde massa olika pizzor på libabröd (bästa!) och en avokadosallad med parmesan och citron. Mmm mmm mmm. Nu har Todd somnat och Eira ska läggas nu. Hon kommer absolut vara svintrött imorgon.. men brukar ordna upp sig efter en dag.

Jag är ju en rutinmänniska. Tror absolut att barn blir trygga av rutiner. Dock vill jag kunna rucka på det en kväll om man är iväg Osv. Har aldrig varit något problem här! Eira vet att det som gäller är natta 19-20 och sova i sin säng. Hon somnar på 15 min. På helger eller när vi reser är hon uppe längre tills hon själv säger att nu vill jag sova. Det bäst är att om hon är uppe längre på kvällen- så sover hon längre på morgonen. Nu i jul har hon sovit till 9.00 varje morgon! Peeeerfekt.

Dåå ska jag snart joina Todd i sängen och så hörs vi i imorgon ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elisabeth

    Salladen ser så mumsig ut! Får jag fråga var bubbelglasen kommer från? Jag ville byta ut mina champagneskålar (såndana låga, vida glas) – jag spiller HELA tiden. Skyller på glaset, inte promillehalten ofc

    1. fridaasp

      Haha alltid bra att skylla på glasen! Hmm köpte från champagnebaren i Halmstad- som i sin tur köpt i Frankrike! Bor du i Halmstad?

      1. Elisabeth

        Tack! Jag kommer från Halmstad men bor i Sthlm. DOCK kommer jag LÄTT skicka ut familjen som bor i Halmstad på uppdrag inför min födelsedag i april. Tack igen o Ta hand om dig!