Frida Asp

TODD 5 månader (nästa fredag men ändå)

Man kan ju säga att han är fem månader? En vecka hit eller dit. Är det kul att läsa om utveckling? Antar att det är en del Madres som hänger här. Jag själv älskar att läsa hur andras rutiner och utveckling av bebisar är!!!! Sjukt. Att det kan vara så kul. Ska jag sammanfatta Todd 5 månader dårå? Okejdå!

Mat: ammar med cirka 3 h mellanrum fortfarande typ. Han har dock börjar böka vid bröstet ibland? Blir arg. Vet ej varför. Vi har börjat ge lite gröt med katrinplommon vilket han gillar. Oftast har vi gett det på kvällen vid 18 för att ”fylla” upp honom för man hopps han ska sova 5-6 h på det. Men icke!

Sömn: ja alltså. Jag är en förespråkare för rutiner! Speciellt kvällsrutiner och nattning. Väldigt glad vi har haft tydliga grejer med Eira, är aldrig några problem att lägga henne! Tar liksom 15 min. På dagen sover han oftast långa pass och typ tre naps. Obs nu när han är i en fas eller VAD det nu är som pågår vet jag inte alls hur dagen blir. Han sover bäst på mig just nu….

Men Todd då, har börjar lägga honom vid 19 med amning.. men han vaknar alltid efter 20 min! Och sen är han uppe tills jag ska sova. Och vill bara vara med mig. Han känns ju trött! Så störigt? Vi ska köra ett rutinrace nu under ledigheten och ge det en vecka.

Han äter på natten och vi samsover. Ibland kan han sova första passet i sin säng. Oftast Såhär: matar när jag går och lägger mig vid 22 och sen kan han sova till 1-3 och sen vid 5 och sen vid 7 när vi går upp.

Berätta: hur gamla är era och hur ser era rutiner ut? Hur såg era ut när bebisen var 5 månader? Berätta!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Har en 3 mån, började köra rutiner för typ 2 v sen! Och peppar peppar så somnar han alltid nu mellan 18:30-19 sååå skönt men vet ju också med andra barnet att allt kan ändras! ? han dricker dock ersättning men de gjorde storebror med och han ville äta var 3 timme JÄMT! Slutade äta på natten i somras ( nästan 3!!!!) hopps denna är liiiite bättre med maten! Men så tacksam att han somnar senast 19! Får väl se hur länge de håller ?