Frida Asp

Barnvakt och piffat

Hej på er! Sover så himla gott? Även fast Todd vaknar några gånger så sover jag väldigt skönt med honom nu. Går i perioder såklart men får bra sömn ändå. Den tiden när han sover i egen säng kommer, det vet jag ju. Eira är ett bevis på det! Så, jag försöker njuta av varje tid.

Idag då? Jag har löst barnvakt så jag kan åka in och göra ärenden. Jag vill undvika butiker och annat så mycket som möjligt- men mitt paket har råkat komma till butiken i stan. Så blir snabbt in och fixa det som måste. Eira fyller ju 5(!) på lördag.

I eftermiddag ska vi kika på en kattunge. Vet, sagt att jag inte vill ha djur. Men, Eira har önskat sig! En katt som är ute på landet funkar. Det skulle bli hennes lilla trygghet. Vi får se! Har sagt att vi bara ska kolla på kattungarna…. ? vi reser ju en del, men vem vet när vi kan göra det igen? Till sommaren? Då är katten större och kan klara sig själv. Hmmm får se om jag klarar av att säga nej till den lilla bebisen. Jag tänker bara till mig själv- hur överlycklig jag var när jag fick min katt- Findus. Mina första och bästa minnen är ju med den katten. tror att barn mår bra av att vara med djur.

Vad gör man inte för sina barn och deras lycka? ?

Hörs sen/

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    En katt kan inte klara dig själv om ni reser bort.. Enligt Jordbruksverkets regler ska en katt ha tillsyn av någon minst två gånger om dagen. Det gäller för både inne och utekatter.

    1. fridaasp

      Ja självklart lämnar vi inte ett djur utan uppsyn. Menade att någon får åka dit och ge mat och vatten 🙂