Frida Asp

NEJ INGEN BEBIS

Hade verkligen hoppats på att kunna lägga ut söta bebisbilder nu från en bebisbubbla, men detta måste vara en sjukt chill/ envis bebis???

Jag har varit på kontroll idag och bebisen mår bra där inne (lite för bra). Den är inte redo helt enkelt. Fick en REJÄL hinnsvepning, och fick glädjande besked att jag var öppen och mogen nu (yeees). Aldrig varit så glad att ha två fingrar i mig 🙂 hon kunde känna bebisens huvud med fingrarna? Hur coolt. Detta var vid typ 13 tiden och nu är den 19.00.. har haft några sammandragningar som känts, men inte mer än så. Vågar inte hoppas på något, alls faktiskt. jag börja förlika mig med att bebisen kommer när den kommer. Jag mår ändå bra rent fysiskt, och bebis mår bra. Planen är att äta lasagne sen gå och lägga mig tidigt.

Bf + 8 alltså en vecka över tiden. Det gör sitt med utseendet.

Jag har ialf fått lite mer hopp i och med att jag var mer mogen än sist och till och med öppen 2 cm! Det har firats med Ciro lunch och shopping i en ny favorit butik i stan på Väster. Minns dock inte namnet?

Åh världens gulligaste big SIS ! Hon längtar och väntar. Kommer vara en bra push när jag kämpar på förlossningen- att få ut babyn för Eiras skull!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.