Frida Asp

Uttråkad av väntan

Vilken besvikelse! Inatt vaknade jag ifrån en dröm till och från. Drömde att jag födde barn och hade ont i magen- när jag vaknade hade jag sammandragningar.. de kom och gick under hela natten, endast en gjorde lite ont och kunde somna om efter så antog att det inte var ”the real deal”. Men, ett litet hopp fanns och jag var SÄKER på att när jag skulle få hinnsvepning idag skulle jag vara mogen och öppen typ 7 cm!!!

Glad i hågen hoppade jag upp i gynstolen och barnmorskan började gräva runt. Nepp. Inte mogen. Tappen långt bak. Gick inte! Fyfan. Ville bara stampa i golvet som ett litet barn. Barnmorskan sa att det kan ändras på bara några timmar, att vid nästa tid jag har kanske det går att göra en hinnsvepning. Well, nu är jag inställd på att gå över tiden 1 vecka- minst.

Blir galen. Har möblerat om vardagsrummet 50 gånger. Köpt blommor. Fikat. Eira är lika uttråkad och undrar NÄR KOMMER BEBISEN?

Någon som hänt liknande med och har en solskenshistoria?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Olivia

    Solskenshistoria vet jag inte men jag gjorde hinnsvepning på BF, då var jag mogen och jäääätte mjuk, barnmorskan log lite och sa ”jag ska ju inte säga något egentligen men vi ses nog verkligen inte i vecka 41” alltså typ du kommer föda inom några dagar 🙂 jag gick över 15 dagar och sattes sen igång,.. jag va galen sista veckan, låste in mig och vägrade gå ut och möta någon mer som frågade ”MEN har inte bebisen kommit än?!?!?!?!?!?! ?”
    ,det jag ville komma fram till är att om du inte är mogen eller är det betyder nog inte någonting som hon sa. Lycka till när det är dags!!! Btw jag hade världens bästa förlossning, vill typ bli igångsatt när det är dags för nästa bebis.

    1. fridaasp

      Haha Nää FYFAN att få höra det och sen gå över. Men är som du säger, vet folk som varit öppna 3 cm i veckor och typ gått över tiden ändå. Kroppen är knepig!
      Men det var en bra historia ändå. Igångsättning har ju sina fördelar också 🙂 tack för du skrev och peppade!!! Kram

    2. Amanda

      +1 på den! Min barnmorska styrde det värkstimulerande droppet när hon såg att jag hade ”för” ont så att jag fick vila lite innan edan började hjälpa och förlossningen tog ändå inte mer än ca 10 timmar från att de tog hål på hinnorna ? Födde på bf +16 dock ??