Frida Asp

Har magen sjunkit?

Visst ser det ut som att magen har blivit lägre? Är det nära då???

Jag tror på att bebisen kommer när den kommer. Du kan inte städa, träna eller stressa ut bebisen. Förlossningar sätts ju oftast igång på natten- när man är helt avslappnad. Jag ska sova så mycket jag kan, bada och lyssna på poddar om förlossningar.

Jakob ska ringa till förlossningen imorgon och kolla vad som gäller för partner- blir stressad av att höra massa olika regler osv. Jag vill gärna åka hem DIREKT eller ha kvar Jakob pga hur jag mådde efter sist. Jag längtar efter en liten gosig bebis nu. Att få ta hand om, gosa, mata och gå med i vagnen. Se vem det är!!!! Så glad att vi inte tagit reda på könet. Guuuud alla söta kläder som väntar. Jag är redo för dig bebis när du är ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Jakob får vara med på förlossningen och man ”måste” stanna ca 6 h, sen kan läkaren okeja både mamma och bebis inför tidig hemgång om båda mår bra 🙂 så får man komma tillbaka dagen efter (utan partner) för att kolla bebis. Vill man eller måste man till BB får partnern inte följa med. Detta gäller i jkpg!? //BF 24/7