Frida Asp

Börjar tvivla

Okej. Är i vecka 39 idag. Känner mig så så energilös och trött, vilket gör mig frustrerad och orolig. Dels har jag saker jag vill fixa med här hemma- men jag ORKAR INTE. Ligger i fåtöljen och slumrar till konstant, som en strandad val.

Fick psykbrytet på Jakob och gormade att det bara är jag som tänker på bebis. Och som förbereder. Vilket är osant och inte så charmigt, men jag kan inte hjälpa det. Jag KÄNNER MIG ensam. Jag har fått gå på alla undersökningar ensam, jag har fått lägga fokus på bebis pga Jakob haft fullt upp med huset. Jag fattar. Jag VET att han är världens bästa och gör allt, men ändå? Känner mig ensam, energilös och uppgiven.

Kommer jag ens palla en förlossning när jag är såhär trött?? Har jag fixat allt eller kommer jag komma till förlossningen och ha glömt en superviktig sak (vet inte ens vad det ska vara???) så att bebisen typ inte överlever?

Tanken på vakna nätter och amning får mig att vilja skita i allt. Jag är SÅ TRÖTT. Jag har glömt hur det är att ha en spädis? Klarar jag verkligen det här? Vet inte om det är normalt att börja tvivla och känna sig såhär i slutet. Försöker tänka att det är mina hormoner och bara allmänt trött, att min ”riktiga” sida kommer fram snart. För oftast är jag positiv och har mycket energi, därför jag blir så osäker nu?

Innan idag. Efter ett av alla psykbryt när jag skulle försöka röra på mig OCH INTE HITTADE NÅGRA JÄVLA KLÄDER SOM PASSADE!!! Detta blev såklart för varmt. Och fult.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Du klarar det och du får en ny typ av energi när graviditeten är slut och du har en supergulliga spädis! Jag var sjuk (feber och rätt så förkyld) när nr 2 kom, men det gick superbra och inget jag märkte av under förlossningen ??? Allt är mycket enklare och härligare med tvåan tycker jag ?
    Stort lycka till, att föda barn är ju så häftigt!