Frida Asp

Gooood dag!

Vi tar den här semestern som den kommer, minst sagt. Så himla skönt! Vi behöver verkligen landa innan bebis dyker upp.

Ljuset igår, innan regnet kom var magiskt! Vi tog det bara lugnt hela dagen. Jag och Eira tvättade alla bebiskläder. Tänkte börja packa en babyväska snart. Vi åker till Halmstad i helgen, så då får väskan hänga med- ifall det skulle sätta igång. Denna gången tänker jag vara sparsam med vad jag tar med. Jag tänker att jag åker hem i en skön klänning, eller en linneskjorta och lösa shorts. Sen ska bebis bara ha ett ombyte med, lite snacks och dricka. Typ klart??

Älskar betonggolvet vi har i huset.

Och igår- typ mysigaste! Hon sa ”jag måste vila lite” vände sig om och somnade på mig ♥️ i sin lilla bikini som hon helst går runt i hela tiden. Igår sa hon till magen (bebisen) ”jag ska aldrig göra dig ledsen lilla bebisen”. Åhhhhh. Bebisen kommer ha en storasyster som verkligen älskar den. Fint är det!

Idag då? Eira var sugen på en CIRO-lunch i stan- jag också. Jag måste dock inom A6 köpcentrum och försöka hitta fler klänningar och skjortor som dels är tunna men gärna lätta att få fram tuttarna. Tänker att jag kommer gå runt i klänningar efter bebis, och då är det bra om dom är amningsvänliga. ??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.