Frida Asp

Godmorgon världen

Ledig idag! Jag passade på att gå tillbaka till sängen efter jag gått upp med Eira och fått iväg henne. Jag frågade om hon ville vara hemma med mig, det ville hon icke! Hon har fått en till kalasinbjudan och ville såklart prata om detta med kompisarna. Hon är plötsligt så stor? Kompisar är viktigt, förstår att hon hellre är där än med sin trötta gravida morsa.

Så.. jag kröp ner i sängen och sooooov så skönt. Jag snittar 4 kissrundor om natten nu. Kan det vara så att bebis fixerat sig redan? Imorgon får jag nog veta det! Hoppas på ett Ultraljud också, häftigt att få se bebisen såhär sent i graviditeten.

Annars planer för dagen? Tänkte ut och röra på mig sakta men säkert. Shoppa till badrummet så som handdukstorkare. Sen inom en babybutik som har utförsäljning och se om jag hittar något fint till Eira och bebisen ? om jag är pepp på att få fixa barnrummen?! Vi beställde heltäckningsmattor till alla sovrummen igår- även barnrummen. Så jäkla mysigt! Kommer kännas så lyxigt att sätta ner fötterna på den mattan på morgonen. Bra start på dagen.

Bild från mamma och pappas hem! Hur fint? Man blir ju sjukt sugen på att få inreda när man är hemma där.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Åh så fint det ser ut hos dina föräldrar! Jag har pluggat i Halmstad så himla mysig stad!
    Måste bara fråga… byggde inte dina föräldrar nyss ett nytt hus i Halmstad?har för mig du visst lite bilder på bloggen, , och nu bor i lägenhet i centrum?, jag kanske har fått det hela om bakfoten ?. Kram