Frida Asp

V 30

Herre gud vad det går fort nu. Är INTE mentalt redo för att en bebis kommer anlända inom 10 veckor. Jag behöver flytta in i huset och få några veckor att landa. Behöver MENTALT förbereda mig och hitta fokus. Vet inte hur jag känner mig inför en förlossning. Lugn stundtals, är inte rädd för smärtan men för allt som inte går att kontrollera. Bebistiden då? Jag LÄNGTAR efter bebisen. Denna gången är ju så mycket mer förberedd på hur det är. Vilket är svettigt, sömnlösa nätter, oro, tålamodsprövande och HELT underbart att vara i en bebisbubbla!

Jag har så många små ”mål” som är viktiga för mig att ha nu när jag kämpar med hus och graviditeten. Några mål som jag har:

1. Få gå igenom en förlossning- ja jag längtar lite. Det är spännande! Kanske går vattnet denna gången mitt i natten? Jag ser fram emot att ta värkar. Haha! Jag var SJUKT fokuserad sist och kände att jag fixar detta. Kroppen är magisk och den vet vad den gör. Det och ALL LUSTGAS är lajvet.

2. Få se bebisen. Vem är du? Är du en liten pojke med brunt hår och snälla ögon som din pappa? Eller kommer det en till tjej med ljusthår och smilgropar som sin syster? Jag är så glad att vi inte tagit reda på ditt kön. Känns som 99% kollar könet? Jag trodde inte jag skulle klara av att inte veta- men det känns typ självklart denna gången att vänta?

3. När din syster får se dig! Alltså att få se Eira se sitt syskon för första gången……..

4. Dricka vin med en sovandes bebis på altanen i skuggan. I ett FÄRDIGT HUS!!!!!!!

Idag har jag känt mig GRAVID. Känt mig mätt, illamående trött och allmänt svullen. Somnade som en Sten när Eira kollade film.. vaknade av en molande värk. Förvärkar redan?

Jag vill bara hålla om min bebis nu, att den är frisk och att allt går bra. Några veckor till ska du bakas sen får du komma ut till oss. Det blir KUL!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.