Frida Asp

Hur jag tänker kring bebiskläder

Jag har börjat köpa på mig små Bodies och filtar. Bebis kommer ju mitt i sommaren så har valt tunna sköna kläder som andas. Beställde nyss ett gäng från babyshop. Tog tre i storlek 46 som hon/han kan ha första veckorna kanske? Eira var så liten minns att hon drunknade i storlek 50. Bara för det får jag la en 5 kg pojk nu ??

Försöker köpa neutrala kläder nu. Vitt grått och gult tycker jag är fint ? sen när bebisen är ute och vi ser vad det är för person tänker jag köpa mer.

Hörrni. Tipsa mig gärna. Var 5 år sedan snart jag blev mamma till en bebis. Tips? Vad måste jag ha? Några LIFE hacks? Jag tänker skriva imorgon vilka tips jag har och hur jag tänkt underlätta med bebis. Lite erfarenhet har jag ändå denna gången!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kajsa

    Mitt råd är att avvakta med det mesta som inte är livsnödvändigt tills barnet är fött och du ser vilka behov just det barnet har. Mitt första barn hade inga problem med att sova själv och vi använde vårt babynest sjukt mycket.. vår andra vägrade sova en sekund själv.. använde babynestet kanske 10min totalt. Han blev galen om han inte fick vara i famnen konstant… där var babysjal guld värt för att man överhuvudtaget skulle få nåt gjort. Så om du inte redan har massa saker hemma efter Eira så avvakta.. finns så mycket annat kul ni kan lägga pengarna på än massa dyra barngrejer som inte används ( fina saker till ert nya hem tex)

  2. Sara

    Bärsjal/bärsele! Då blir bebis förhoppnings nöjd av goset och du får fria händer, tänker du har ju Eira och behöver kunna göra nåt med henne 🙂 Sen ett gosigt babynest som får följa med i huset är grymt ❤

  3. Emilia

    Mina bästa tips är nog en riktigt skön, luftig och stor pyjamas med knappar till dig, (så det är lätt att knäppa upp och ligga hus mot hud) och en stooooor påse godis/ massa små snacks att ha på bb eller hemma. Jag blev hungrig hela tiden och var tvungen att panik äta godis mellan måltiderna på bb pga vrålhungrig ?