Frida Asp

Jobbig dag

Herregud vilken dag..

Vaknar som vanligt och fixar mig. Duschar hinns med. Sätter mig på bussen och känner hur först en smygande smärta kommer vid bröstet och hjärtat. Blir värre och värre och börjar må illa och svårt att andas. Kommer in på kontoret och typ storbölar för jag har så ont. Känns som en hjärtattack.

Innan lyckligt ovetandes..

1177 råder att åka in akut. Så… där blir jag liggandes med smärta i 3 timmar. Massa undersökningar görs. Röntgas. Allt! EKG.

Men syns inget. Så mysko. Trodde jag skulle dö!

Helt slut nu, blev inte mycket jobb gjort men får ta igen det imorgon. Orkar faktiskt inte det nu…

Syntes inget på prover eller EKG ialf.

Någon som varit med om liknande?

Tur jag har världens bästa kollegor?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anni

    Detta är SÅ sjukt! Fick exakt samma för 3 dagar sedan?! Haha alltså verkligen exakt. Ringde också 1177 och var övertygad om att det var en hjärtinfarkt?! Kände mig sååå dum när jag kom till akuten och dom tog EKG och röntgen och ALLT och inte såg något alls. Dom frågade också mig om det kan ha varit en panikångestattack men kände bara att… nej? Jag hade inte panik. Eller ångest. Eller var stressad. Så märkligt verkligen.

  2. Alexandra

    Låter som en panickångestattack!
    Har fått liknande, inte smärta direkt men hjärtat rusar, får svårt att andas och det känns som man ska kvävas!
    Kan få det när jag är inne i någon stressig period! Krya på!

    1. Catharina

      Fick liknande senast inatt, satt i ungefär 2,5 timma. Känns som att hjärtat ska hoppa ur bröstet på en, och man bara vill fly från sin kropp. Är tyvärr ganska ”van” vid dessa panikångestattacker så vet hur jag ska tackla dem, de kommer alltid i samband när jag varit stressad en längre period. Tyvärr blir man lika chockad oavsett när de kommer. Ta en ordentlig helg och bara ro om dig <3