Frida Asp

HusUpdate

En något sen update!

Jag är så trött på alla som skrattar åt vår tidsplan (kommer inte gå ut med när vi hoppas vara klara än)… eller folk som ba ”åhåååå kommer bli så jobbigt”.

Fattar att det inte är lätt, men vi försöker ha rätt inställning. Blir mycket fokus på hus.. kvällar och raster. Men ibland försöker vi släppa det och prata om annat.

Hur som. Idag var grävaren på tomten- vi sätter igång inom 2 veckor!!!! Wiho.

Planen sen är att huset ska komma under juni månad… tidspress 🙂

All min lediga tid går åt Pinterest. Vill ni se våra inspo bilder? Vi kommer ha liknande färger och försöker få en mysig känsla. Vill blanda egna fynd med möbler. Vill liksom inte ha ett hus som alla andra tagit ur en ellos katalog. (Inget fel på ellos, men inte superkul när det ser exakt likadant ut).

Fredag imorgon jisses. Planerna för helgen? Ha så lite planer som möjligt! Och äta god mat?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    En fundering, kommer huset i färdiga delar? Eller kör ni på lösvirke? Och kommer ni ha snickare som löser det allra mesta?

    Jag och min sambo har hittat en tomt som vi är lite på G att köpa men jag tycker de är så svårt att försöka göra upp en plan hur man ska göra med allt och försöka räkna ut hur lång tid det tar ? tar tacksamt emot tips!

    1. fridaasp

      Både ja och nej. Huset kommer i färdiga delar. Vi har en husleverantör som sätter upp huset som vi tillsammans med en arkitekt tagit fram. Husleverantören gör plattan och huset vindtätt. Sen går Jakob in och bygger det själv invändigt… 🙂 lösvirke hade varit kul, men hade tagit sååå lång tid. Vi vill vara rimliga- det kommer ändå bli jobb!
      Nästa hus vi bygger kanske vi har tid med lösvirke 🙂
      Fråga på om det är något mer du undrar! Lycka till 🙂

      1. Linnea

        Tack snälla för svar! Spännande! Vilken husleverantör har ni? Hur gör ni med el/värme/vatten/avlopp och sånna tråkiga saker? 🙂