Frida Asp

WOW Älsk på helgen

Vilken pang helg!

I fredags firade vi min älskade lillasyster som fyllde 25 år!!!! Hon är värd allt, vi hade smugit om en överaskningsfest för henne. Blev riktigt lyckat. Bra jobbat Elins Fina vänner. ÄLSKAR DIG ELIN!!!!

I lördags lämnade vi Eira hemma med mormor och morfar. Vi körde mot GÖTEBORG. Checkade in på Pigalle. Har ni bott där? Supermysigt hotell med bra service. Meeen. Rummet. Så litet. Precis vid spårvagnen så har vaknat var femte minut hela natten av en gnisslade spårvagn. Och toaletten var MINI och utan dörr…. Well. Ska inte klaga men blev faktiskt lite besviken, hade hört så gott om det, men tyvärr lite besviken. Gillar Post bättre då faktiskt.

Men, vi har ätit MAGISK mat, strosat omkring och shoppat lite. Köpt present till Eira. Hör ju till när päronen är borta, då köper man med en liten present.

Vi har FIRAT i helgen med våra vänner. Vi är såååå glada. Tror faktiskt jag kan berätta i veckan om det nu☺️

Bästa av allt är att hämta Eira. Hon ÄR underbar. Lyckorus i kroppen, snart vår, jag har börjat träna, och 3(!) glada besked i fredags.

Ibland har man flyt. Då måste man njuta- för det kommer svackor. Så är livet! Men just NU är det riktigt bra. Ibland löser sig saker. Kryptiska inlägg VET!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.