Frida Asp

Ny dag

Först och främst- tack för alla fina peppiga kommentarer.

Vill bara klargöra lite saker här. Jag tog inte BVCs ”råd” om att tänka på portionerna särkilt strikt. Eira har följt SIN kurva. Vissa barn är lite rundare i denna åldern, andra smala. Det jag blev fundersam över är hur jag ska kunna introducera mat på ett avdramatiserat sätt så Eira inte får ätstörningar senare i livet, om BVC håller på med kurvor hit och dit och minska på portioner- när hon äter bra mat!

För det andra. Personen som skrev kommentaren har skrivit tidigare under olika namn, och du får gärna hata mig. Men gå aldrig på mitt barn så eller tro dig veta något om oss. Är det NÅGOT jag vet så är det att jag är fan en grym mamma till Eira- som inte alltid gör rätt eller är perfekt.

Vi lagar till 99% bra hemmagjord mat. Eira dricker vatten, äter inget godis gillar inte glass. Däremot kan hon få smaka på en bulle, vilket hon inte heller älskar. Däremot älskar hon färska bär, pannkakor och riktigt god mat.

Så. Nu lämnar vi det och går vidare. Tjing!

Bild på en öl. OBS Eira drack inte ölen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Heja dig! Hetsen att alla ska se likadana ut! Va glad att hon äter och mår väl! Men man får ont i hjärtat när man får massa pekpinnar från folk OCH BVC. Har haft samma med båda våra barn men de är fullt friska. Hur man ser ut och vad man väger avgör inte vad som är häslsosamt. Mat ska inte vara laddat varken för vuxna eller barn. Man ska få äta chips och godis också! Stå på dig! Kram på er och Eira är fantastiskt!