Frida Asp

Magisk helg i Halmstad

Alltid mysigt att vara hos familjen ?

Inte lika mys att komma hem till en TOKVARM lägenhet. Måste typ leta efter en fläkt på Maxi. Det här går inte!

Hur som, vi har ätit gott och druckit massa vin, lekt och varit ute konstant.

Och Eira! Vi har bytt bilbarnstol nu till snäppet större. Nu sitter hon framåt och blev typ SÅ stor tjej helt plötsligt. Och ja- ingen bebis längre utan en flicka! En toddler. Hon har slutat med blöja, inte använt en blöja på 4 dagar, varken på natten eller dagen. I fredags var hon utan blöja hela dagen på förskolan för första gången- det gick bra. Hon sover helt nätter längst av alla (förutom nu när det är SVINVARMT). Ja plötsligt blev livet med barn väldigt enkelt. Sen kommer perioder med utvecklingsfaser och sådär. Men i det stora hela ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Kan du inte dela med dig av hur hon blev blöjfri, behöver tips då vi tänkt börja snart med vårt barn 🙂

    1. fridaasp

      Inget proffs alls… men vi har lyssnat på Eira och varit snabba när hon själv pratat om att kissa i pottan. Börja på helgerna utan blöja. Låt henne känna av själv och fråga kanske när hon sovit eller ätit 🙂 lycka till!

  2. Emma

    Vilken magiskt helg ni verkar haft! Jag blir lite oroad över att hon sitter framåtvänd. Barns nackar är så sköra och huvudet tungt, därav rekommendationen att de sitter bakåtvända till de är 4 år tills nacken blivit starkare och huvudet i proportion till kroppen.. Vill varken komma med pekpinnar eller verka skammande men blir ändå fundersam och tänker att ni kanske inte vet detta. En olycka kan ju hända lätt och säkerheten känns ju viktigt eftersom det kan få livslånga men om nacken pajas. Tack för en härlig och ärlig blogg och hoppas min kommentar inte landar fel. Ha en skön söndagkväll!

    1. fridaasp

      Tack! Ska kika vad det står. Hennes ben får inte plats mer och klagar på ont i benen, därför har vi bytt till framåt. Detsamma 🙂

      1. Emma

        Fint, hoppas ni kan hitta en stol som är både skön och säker. Det finns de som har lite extra benutrymme där stolen liksom är extra långt bak mot framsätet, Kanske kan en sån funka i er bil? Vårt barn är också 2.5 och det kommer nog bli tight att sitta bakåtvänd till 4 år, men vi resonerar att säkerhet måste få gå före komfort (även om vi givetvis siktar på båda ?). Ha det gott!

      2. Emma

        Fint. Hoppas ni kan hitta en stol som är både skön och säker. Det finns de som har lite extra benutrymme där stolen liksom är extra långt bak mot framsätet, Kanske kan en sån funka i er bil? Vårt barn är också 2.5 och det kommer nog bli tight att sitta bakåtvänd till 4 år, men vi resonerar att säkerhet måste få gå före komfort (även om vi givetvis siktar på båda ?). Ha det gott!