Frida Asp

Frukost och bebisgos

Jobba hemifrån idag- skönt! Får styra mina tider själv lite. Passade på att träffa Linnman och Ebbe på en frulle. Vi satt ute och åt frukostbuffé och gosade bebis. Tänkte sitta kvar och jobba men får gå hem då Ebbe spydde ner min skjorta (inte första killen som gör det så). ?? *host Jakob*

Om det rycker i livmodern? Eh ja!!! Nästa barn OM man kan planera (går det?) så vill jag ha i maj! Och samma upplägg som Linnman, båda ska vara hemma hela sommaren.. ?? april, maj bebis hade varit perfa. Eller ialf under sommaren… ingen dec bebis igen ? det var mysigt också, på ett annat sätt med lussebullar och tända ljus och julkalender.

Nu ska jag fortsätta jobba. Sen packa Eiras väska och pussa henne hejdå. Stora tjejen ska åka till Skåne i helgen. Beställde en present som kommer vara i hennes rum på söndag när hon kommer. Äh. Blir bra!

Fantiserar bort hur det skulle vara att ha två barn. Skulle jag vara bra som tvåbarnsmorsa? Alltså, känns ju mer som en familj med två barn. Om ni förstår? Eller, JAG, min bild av familj är liksom 2-3 barn. Vet inte varför! Kanske för vi är så många syskon.

Tycker dock alltid att jag inte är så ”mammig”. Aldrig gillat babysim och föräldrargrupper. Känns som alla andra är så mammiga. Offrat mer, gjort mer, vet mer. Men ändå, så måste jag göra något rätt- för Eira är så trygg och säker. Och hon känner sig trygg hos MIG. Igår sa hon att hon älskade mig, utan att jag sa något. Mitt hjärta höll på att sprängas till tusen bitar. Fick bita mig i läppen för att inte bryta ihop. Fan vad livet är fint ändå!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.