Frida Asp

Glimt från vardagsrummet

Happy regnig Valborg! ??☔️ Jag tycker faktiskt att det är lite mysigt. vi dricker rödvin och lagar kyckling i balmsamicosås.

Tidigare idag shoppade vi och åt lurre i stan med Linnman och Elis. Alltså dem två! Ena sekunden tjivas de och andra står dem och pussas eller klappar varandra kärleksfullt. Gulligt att se!

Utlovade pics på VACKRA VACKRA FRIDA! Älskar att fota. Hade jag, så hade jag BARA fotat hela dagarna.

Hur fin?! ? längtet efter lilla bebis är STOR NU. Vill gärna fota deras förlossning. Tror dock inte Fridas boyfriend är lika pepp på det!

Och sen måste jag bara visa Eiras skor, I DIE. Köpa grejer till sitt barn, kan man ha det som hobby? ????

Och lite glimtar från vårt vardagsrum. Inte klart, på långa vägar… de ska måla om alla väggar så vi har liksom inte kunnat boa in oss ordentligt. Men sakta växer det fram ett TILLFÄLLIGT hem. I hope ☺️

Gillar ni? TRYCK PÅ HJÄRTAT DÅÅRÅ. Så jag vet att ni finns liksom. Eller skriver jag för mig själv? Plis! Funkar nya loppis bra tycker ni?

Kram och glad Valborgpå er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej igen! Tack för infon om köksbordet 🙂 En till fråga! Snygg kudde ni har i soffan, grön med blommor! Vart hittar man den? ?

  2. Amanda

    Så fina skor, vart har du köpt dem?! Önskar att du skriver ut var ifrån du köper dina saker! Ja mycket bättre, kan man komma in utan problem och även kommentera!

    1. fridaasp

      TACK! Din sko! Massa fina skor just nu till bra pris ?????? åh ska bli bättre på det, lovar ?

  3. Emilia

    Så fina bilder! ? har lagt märke till stt du skrivit tillfälligt boende flera gånger, måste ni flytta ut ett speciellt datum eller väntar ni på att hitta nöt bättre? Tycker du har inrett jättefint på de bilderna man sett 🙂

    1. fridaasp

      Tack!! ? jaaa vi väntar på något bättre. Men kan inte gå ut med något än, för det är lite oklart just nu. Men så fort det är klart så berättar jag ??☺️