Frida Asp

Hejhej från konferens

Hellu! Ekat tyst här, fullt upp med konferens och försöka överleva min förkylning ? vi befinner oss på krishantering och går igenom terrorhot och kriser, hur man ska hantera dessa kommunikativt, bland annat.

Igår var vi på KOL i Helsingborg på drinkar, Omg- behövde EN för förkylningen men tog två. Gott! Somnade gott på hotellet. Kör fram till 13 idag sen ska jag ta mig till Värnamo- Jönköping. Imorgon planerar jag att jobba hemifrån så jag och Eira får tid ihop 🙂 saknar henne !!!

Dålig tajmning att Jakob blivit sjuk med. Stackarn. ? vi överlever nog! Hade planerat att åka till Österlen i helgen till gården, meeeen får se hur alla mår imorgon.

Just det! Någon som varit på hotell riviera i Båstad? Vi är sugna på en familjehelg på hotell- så det ska ändå funka med barn ????

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hilda

    Kan verkligen rekommendera Riviera, vi va där med vår dotter (2,5 år) så mysigt där! Hotellrummet va mer som en stor lägenhet superfint o gosedjur som väntade på sängen, barnbuffe på kvällen o de bästa poolhus o utomhusjacuzzi! ?