Frida Asp

Kan inte vänta!!!

Hjärnan går på högvarv. Jag vill beställa ALLT tills vi får flytta in i lägenheten nästa helg. Hittat tapet till Eiras rum (så fint!) färgerna ska gå i grått, rosa, mörkblått och mässing.

Försökt att hitta en fin öppet garderob till Eira rum- men hittar ingen. Tills jag fick se en garderob som Livlybutikarna har och kom på JUST DET MIN KILLE ÄR JU HANTVERKARE. Ex antal sms senare och Jakob har lovat stt snickra ihop en enligt mina önskemål. Woho! Dock tycker han vi ska vänta tills vi flyttat in för att se så att den passar och sådär onödigt. Nej! Nu! Den passar säkert.

Här är jag och Jakob så olika och kompletterar varandra. Jag VET att om vi väntar med allt kommer vi glömma hälften plus aldrig hinna fira påsk som inträffar den helgen vi flyttar in.. så. Snabba puckar och lite chansning. Bästa!

Vill ni se lite av inredningen och Eiras rum sen? Det får ni oavsett ni vill det eller inte. Solly.

Idag är jag hemma med Eira. Hon hade tydligen varit kass i magen igår en gång och då är reglerna ingen föris på något dygn (eller två) fast hon är pigg och kry annars. Känns som vi skolkar. Vi har haft det mys ialf. Jag har dessutom hunnit städa, tvätta och planera! Vi drar  ju till Stockholm över helgen, wiii!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.