Frida Asp

Lill-lördag, inredning och svar på frågor

goooodmorgon! Jag kunde ligga kvar en stund i sängen för Jakob lämande Eira idag (händer inte ofta). Att jag får ligga kvar alltså. Eira har förvandlats till ett litet krävande demonbarn. Linnman skickade en länk- det är utvecklingsfas nu. Skönt, känns liksom bättre att det är en fas än att hon bara är sådan i sin personlighet liksom. Orka vara sådan i 70 år till. Nej en fas håller i sig… en månad cirka. En månad kan jag stå ut? Mvh världens sämsta tålamod.

Annars? Jobba hemifrån, käka italienskt med Linnman och efter jobbet kika på inredning! Ja.. vi har hittat en lya som vi kan trivas i ”så länge”.. lägenheten är tillfällig men vi vet inte hur pass länge den blir det.. 1 år? Mer? Mindre? Hur som. Vi kommer trivas här! Nytt boende kräver ju nya saker. Meeeen tänker ändå steget längre- det ska passa till nästa boende.

Processed with VSCO with b5 preset
Processed with VSCO with b1 preset

Min lilla stora tjej.

Nu till era frågor- KUL! Bara några veckor senare..

Sandra 24 år, bor cirka 7 mil nedanför Göteborg. Kommer inte ihåg hur länge jag läst din blogg men säkert i minst några år. Så det leder mig till en fråga till dig; hur länge har du bloggat och vad var det som gjorde att du började blogga?

Hej Sandra! Nice med Göteborg (ish).  Jag har haft en blogg till och från sen typ.. 10 år tillbaka. Men med längre perioder utan blogg. Började blogga när jag blev gravid med Eira eller strax innan om jag inte minns helt fel!

Amanda säger:
6 MARS, 2018
Amanda, 26, Stockholm. Hur många barn vill du/ni ha? När vill du ha syskon till Eira om du får önska? Vad har du för namnförslag till kommande barn?

Hej Amanda Ojojoj ända från STOCKHOLM!!! Jag vill ha 2-3 barn Jakob vill nog ha 55 barn. Hmm den där frågan är så svår… Bebissuget kommer då och då, speciellt när alla runt om kring mig får sina nummer 2. Men jag inväntar mina bästisar, och Eira får gärna vara 4 år.. känner ingen stress med syskon. Har lite saker vi vill lösa innan nummer 2. Men vi längtar! Seeeeen är vi ju inte bäst på att planera när barnen ska komma *host Eira*, men det blev ju väldigt bra ändå ☺️

Vi har namn till kommande barn, men det håller vi lite på… tråkigt svar!

Elisabeth säger:
6 MARS, 2018
Stockholm, 25 jordsnurr (längesen man fick använda den) och läst din blogg sen du blev gravid med E tror jag? Typ.

Jag tycker om din humor, både i hur du skriver och dina instastories – vilka program/poddar/Youtube-klipp/typ av humor skrattar du mest åt?

Om du får drömma fritt, hur ser liv ut om kanske 20år? (Jobbintervjufrågevarning på den). Men typ så, ungefär så många år.

Du verkar var en fena på fest. Födelsedag som öppningskalas av ett bibliotek (hallå så coolt, tänk va många människor/barn som du kommer ge möjlighet att drömma sig bort med böcker). (Hallå igen jag hoppas att jag inte hittade på att du har öppnat ett bibliotek men har för mig det. Lol). Tips på kul saker/aktiviteter/mat som man kan ha på en hemmafest? Fiskdamm? Andra förslag? korv o bröd eller ärtsopp-fest?

Omg vad du tror högt om mig, haha… är jag sådan? Känner mig så tråkig! MEN kul att någon tycker jag är kul! ????

Hmm.. bukar hitta ganska många ”random” klipp och JAG tycker ju att jag har roligast humor. Alltså. Så kul! Men har inte fastnat för någon speciell youtuber eller så. TIPSA GÄRNA!!!

Om 20 år.. då är jag.. 46(!) Fyfan. Men då hoppas jag att vi har 2-3 barn bor i fin villa. Alltså nä. Jag vet inte hur jag vill ha det. Jag hoppas alla är friska, att hela min familj finns kvar och att mina vänner mår bra. Att vi har möjlighet att resa runt mycket. Att jag jobbar med något jag verkligen brinner för. Att jag känner mig lycklig- inte varje dag för det GÅR INTE. Men att alla är friska. *rör mig själv till tårar* så ostigt svar.

Haha och det stämmer, jag har varit med och öppnat upp en bibbla, Woop! Hmm.. svårt beror ju på vilken omfattning festen är. Hatar stela fester. Roliga aktiviteter är SJUKT svårt… får nog återkomma på den frågan.

 

blir på RIKTIGT sjukt glad när ni skriver. När ni kommenterat. Och att så många hängt med från början. Kul! Puss på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.