Frida Asp

VAD VILL NI VETA

dags att snacka! Sitter på tåget och kom på den briljanta idén! Jag frågar er tre saker sen får ni fråga mig vad som. Kanske inte svarar på vad som, men ah ni fattar 🙂

jag undrar: vart ni bor (alltså ej adress men typ Göteborg ) och hur gamla ni är och hur länge ni läst bloggen. Kom igen! Svara!

Nu kaffe och jobb på tåget. Kanske en liten podd också, är ändå tisdag!

sleeeepy

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elisabeth

    Stockholm, 25 jordsnurr (längesen man fick använda den) och läst din blogg sen du blev gravid med E tror jag? Typ.

    Jag tycker om din humor, både i hur du skriver och dina instastories – vilka program/poddar/Youtube-klipp/typ av humor skrattar du mest åt?

    Om du får drömma fritt, hur ser liv ut om kanske 20år? (Jobbintervjufrågevarning på den). Men typ så, ungefär så många år.

    Du verkar var en fena på fest. Födelsedag som öppningskalas av ett bibliotek (hallå så coolt, tänk va många människor/barn som du kommer ge möjlighet att drömma sig bort med böcker). (Hallå igen jag hoppas att jag inte hittade på att du har öppnat ett bibliotek men har för mig det. Lol). Tips på kul saker/aktiviteter/mat som man kan ha på en hemmafest? Fiskdamm? Andra förslag? korv o bröd eller ärtsopp-fest?

  2. Amanda

    Amanda, 26, Stockholm. Hur många barn vill du/ni ha? När vill du ha syskon till Eira om du får önska? Vad har du för namnförslag till kommande barn?

  3. Sandra

    Sandra 24 år, bor cirka 7 mil nedanför Göteborg. Kommer inte ihåg hur länge jag läst din blogg men säkert i minst några år. Så det leder mig till en fråga till dig; hur länge har du bloggat och vad var det som gjorde att du började blogga?